POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka prywatności dla Plnhs

W Plnhs, dostępnym z Plnhs, jednym z naszych głównych priorytetów jest prywatność naszych gości. Niniejsza Polityka prywatności zawiera rodzaje informacji gromadzonych i rejestrowanych przez Plnhs oraz sposób ich wykorzystywania.

 

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz więcej informacji na temat naszej Polityki prywatności, nie wahaj się z nami skontaktować.

 

Niniejsza Polityka Prywatności dotyczy wyłącznie naszych działań online i jest ważna dla odwiedzających naszą stronę internetową w odniesieniu do informacji, które udostępniali i/lub zbierali w Plnhs. Niniejsza polityka nie ma zastosowania do jakichkolwiek informacji gromadzonych w trybie offline lub za pośrednictwem kanałów innych niż ta strona internetowa. Nasza Polityka Prywatności została stworzona przy pomocy darmowego Generatora Polityki Prywatności.

 

Zgoda

Korzystając z naszej strony, wyrażasz zgodę na naszą Politykę Prywatności i zgadzasz się na jej warunki.

 

Informacje, które zbieramy

Dane osobowe, o których podanie jesteś proszony, oraz powody, dla których jesteś proszony o ich podanie, zostaną Ci wyjaśnione w momencie, gdy poprosimy Cię o podanie swoich danych osobowych.

 

Jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio, możemy otrzymać dodatkowe informacje o Tobie, takie jak Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, treść wiadomości i/lub załączników, które możesz nam wysłać, oraz wszelkie inne informacje, które możesz podać.

 

Podczas rejestracji Konta możemy poprosić o Twoje dane kontaktowe, w tym takie elementy, jak imię i nazwisko, nazwa firmy, adres, adres e-mail i numer telefonu.

 

Jak wykorzystujemy Twoje dane

Informacje, które zbieramy, wykorzystujemy na różne sposoby, w tym do:

 

Zapewniamy, obsługujemy i utrzymujemy naszą stronę internetową

Ulepszaj, personalizuj i rozszerzaj naszą stronę internetową

Zrozum i przeanalizuj, w jaki sposób korzystasz z naszej strony internetowej

Opracuj nowe produkty, usługi, funkcje i funkcjonalności

Komunikować się z Tobą bezpośrednio lub za pośrednictwem jednego z naszych partnerów, w tym w celu obsługi klienta, w celu dostarczania aktualizacji i innych informacji dotyczących strony internetowej oraz w celach marketingowych i promocyjnych

Wysyłam Ci e-maile

Znajdź i zapobiegaj oszustwom

Pliki dziennika

Plnhs stosuje standardową procedurę korzystania z plików dziennika. Pliki te rejestrują odwiedzających, gdy odwiedzają strony internetowe. Robią to wszystkie firmy hostingowe i stanowią część analizy usług hostingowych. Informacje gromadzone przez pliki dziennika obejmują adresy protokołu internetowego (IP), typ przeglądarki, dostawcę usług internetowych (ISP), datę i godzinę, strony odsyłające/wyjścia i ewentualnie liczbę kliknięć. Nie są one powiązane z żadnymi informacjami umożliwiającymi identyfikację osoby. Celem informacji jest analiza trendów, administrowanie serwisem, śledzenie ruchu użytkowników na stronie oraz zbieranie danych demograficznych.

 

Pliki cookie i sygnalizatory WWW

Jak każda inna strona internetowa, Plnhs używa plików „cookies”. Te pliki cookie służą do przechowywania informacji, w tym preferencji odwiedzających oraz stron w witrynie, do których użytkownik uzyskał dostęp lub które odwiedził. Informacje są wykorzystywane do optymalizacji doświadczeń użytkowników poprzez dostosowywanie zawartości naszej strony internetowej w oparciu o typ przeglądarki odwiedzających i/lub inne informacje.

 

Aby uzyskać więcej ogólnych informacji na temat plików cookie, przeczytaj artykuł o plikach cookie na stronie Generuj politykę prywatności.

 

Plik cookie Google DoubleClick DART

Google jest jednym z zewnętrznych dostawców w naszej witrynie. Wykorzystuje również pliki cookie, znane jako pliki cookie DART, do wyświetlania reklam odwiedzającym naszą witrynę na podstawie ich wizyty na stronie www.website.com i innych witrynach w Internecie. Odwiedzający mogą jednak odmówić korzystania z plików cookie DART, odwiedzając Politykę prywatności reklam i sieci partnerskiej Google pod następującym adresem URL – https://policies.google.com/technologies/ads

 

Nasi partnerzy reklamowi

Niektórzy reklamodawcy w naszej witrynie mogą używać plików cookie i sygnalizatorów internetowych. Lista naszych partnerów reklamowych znajduje się poniżej. Każdy z naszych partnerów reklamowych ma własną Politykę prywatności dla swoich zasad dotyczących danych użytkowników. Aby uzyskać łatwiejszy dostęp, poniżej zamieszczono hiperłącze do ich Polityki prywatności.

 

Google

 

https://policies.google.com/technologies/ads

 

Polityka prywatności partnerów reklamowych

Możesz zapoznać się z tą listą, aby znaleźć Politykę prywatności dla każdego z partnerów reklamowych Plnhs.

 

Zewnętrzne serwery reklamowe lub sieci reklamowe wykorzystują technologie, takie jak pliki cookie, JavaScript lub sygnalizatory sieci Web, które są używane w odpowiednich reklamach i linkach pojawiających się na Plnhs, które są wysyłane bezpośrednio do przeglądarki użytkownika. Gdy to nastąpi, automatycznie otrzymają Twój adres IP. Technologie te są używane do mierzenia skuteczności ich kampanii reklamowych i/lub personalizowania treści reklamowych, które widzisz na odwiedzanych stronach internetowych.

 

Należy pamiętać, że Plnhs nie ma dostępu ani kontroli nad tymi plikami cookie, które są używane przez zewnętrznych reklamodawców.

 

Polityka prywatności stron trzecich

Polityka prywatności Plnhs nie dotyczy innych reklamodawców ani witryn internetowych. Dlatego zalecamy zapoznanie się z odpowiednimi Politykami prywatności tych zewnętrznych serwerów reklamowych w celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji. Może obejmować ich praktyki i instrukcje dotyczące rezygnacji z niektórych opcji.

 

Możesz wyłączyć pliki cookie w swojej indywidualnej przeglądarce

opcje. Aby uzyskać bardziej szczegółowe informacje na temat zarządzania plikami cookie w określonych przeglądarkach internetowych, można je znaleźć na odpowiednich stronach internetowych przeglądarek.

 

Prawa do prywatności CCPA (nie sprzedawaj moich danych osobowych)

Zgodnie z CCPA konsumenci z Kalifornii mają między innymi prawo do:

 

Poproś firmę, która zbiera dane osobowe konsumentów, o ujawnienie kategorii i określonych elementów danych osobowych, które firma zbiera na temat konsumentów.

 

Poproś firmę o usunięcie wszelkich zebranych przez firmę danych osobowych dotyczących konsumenta.

 

Zażądaj, aby firma, która sprzedaje dane osobowe konsumenta, nie sprzedawała danych osobowych konsumenta.

 

Jeśli złożysz wniosek, mamy miesiąc na odpowiedź. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

 

Prawa do ochrony danych RODO

Chcielibyśmy upewnić się, że jesteś w pełni świadomy wszystkich swoich praw do ochrony danych. Każdemu użytkownikowi przysługuje:

 

Prawo dostępu – Masz prawo zażądać kopii swoich danych osobowych. Za tę usługę możemy pobrać niewielką opłatę.

 

Prawo do sprostowania — masz prawo zażądać poprawienia wszelkich informacji, które uważasz za niedokładne. Masz również prawo zażądać od nas uzupełnienia informacji, które Twoim zdaniem są niekompletne.

 

Prawo do usunięcia – masz prawo zażądać, abyśmy usunęli Twoje dane osobowe, pod pewnymi warunkami.

 

Prawo do ograniczenia przetwarzania – Masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli przetwarzanie Twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

 

Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania – Masz prawo sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

 

Prawo do przenoszenia danych – masz prawo zażądać, abyśmy pod pewnymi warunkami przenieśli zebrane przez nas dane do innej organizacji lub bezpośrednio do Ciebie.

 

Jeśli złożysz wniosek, mamy miesiąc na odpowiedź. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

 

Informacje dla dzieci

Kolejną częścią naszego priorytetu jest dodanie ochrony dzieciom podczas korzystania z Internetu. Zachęcamy rodziców i opiekunów do obserwowania, uczestniczenia i/lub monitorowania i kierowania ich aktywnością online.

 

Plnhs nie gromadzi świadomie żadnych Danych osobowych umożliwiających identyfikację od dzieci poniżej 13 roku życia. Jeśli uważasz, że Twoje dziecko przekazało tego rodzaju informacje na naszej stronie internetowej, gorąco zachęcamy do natychmiastowego skontaktowania się z nami, a my dołożymy wszelkich starań, aby niezwłocznie usunąć takie informacje z naszych rejestrów.